Blogia
GES CFA Lluís Castells. Comunicació Mr Rius

CAThomenatge a Capri i Gila

INVITACIO AL CINEMA

INVITACIÓ AL CINEMA

 

 

Pepi hola! Com estàs? Et truco per invitar-te al cinema aquesta tarda.

Ah! Què no pots vindre?

Quina pena.... Havía pensat que anessim a veure l´última película de Leonardo Di Caprio. Com sé que t´agrada tant , deseguida he pensàt amb tú.

Qué dius ara!, que al teu marit l´han donat una pallissa?

No m´ho puc creure, pobre.

I dius que ha sigut aquest mig dia?

Es que ara per no respetar res, dona el mateix que sigui de dia o de nit, el cas es que et treuren uns quans euros i es quedan tan tranquils.

Be Pepi, desitjo que es millori el Joanet, i un altre dia veurem a

María Josefa de la Cruz

Ring Ring

Rin ring ring ¡si ¡ que m’he escoltes?... oh! sí t'escolto molt bé val doncs et truco perquè demà hem d'anar a fer un tomb per mirar allò que havíem pensat.... bé doncs quan tu vulguis.... doncs ja saps que jo t'estic esperant i quan tu diguis jo agafo el cotxe i anem...

Bé doncs quedem per demà a la tarda? Sí per demà ja em va bé...

A les sis demà a les set t’espero on tu sap... bé fins demà

Natalio

Contracte

¿ Hola què és la companyia de gas ?

- Merda , ... ja m´ha posat una altra vegada la musiqueta aquesta dels collons!!!!!

em donen unes ganes de enviar- los a la merda !!! però bé paciència .

DESPRÉS DE 2 MINUTS SURT UNA TELEOPERADORA

-ZZZZZZZ

Ostres per fi , escoltim ja era hora que tinc la mà com una pedra de aguantar el telèfon

a veure escoltim bé!!! Què diu que esperi més ???

I UNS ALTRES 2 MINUTS .... I SEGUEIX AMB LA MUSIQUETA

Ei ! Ei !! que tinc un problema a veure si me´l pot solucionar que ja fa més de 10 minuts que estic esperant

¿ QUÈ DIU QUE AIXÒ NO ÉS PROBLEMA DE VOSTÉ I QUE EM PASSARÀ A AVARIES ???

I QUE AIXÒ ES ATENCIÓ AL CLIENT ??? ...... I DE PAS SE'N VA A LA MERDA !!!!!

i de sobte una altra vegada la musiqueta que de tant en tant posava els mans lliures i vinga a ballar.....

i de sobte vaig escoltar una veu.

Escolti , escolti que ja estic fins al collons de esperar si em pot ajudar .

Doncs bé així en va tenir fins 1 hora esperant però el que em va tocar més el collons va ser que no em va

ajudar  amb el meu problema i ara estem a casa de la meva sogra perquè la meva casa va explotar, la mala sort

va ser que ella no hi estava dins .

Pesat

Hola, com estàs?........jo molt bé gràcies a Deu, jo molt bé, gràcies a la verge ..... amb el treball , va mal, un poc cansat de l'ambient i de l'encarregat que sempre el tinc a sobre .........estic mirant un altre treball per canviar d’ambient...... anim pensa en positiu. Mira endavant.

Manuel

En què quedem?

En que quedem? · Diga meló?..... eh que passa Charli?.....  Doncs mira aquí al cole, que m'has pillat fent classe....

Que va tranqui! ....Així m’escapo un ratet. ...Què volies?.... Dons, no se que dir-te. Perquè a mi ja m’havien dit d’anar a Pacha per la nit, però si m’estàs dient que heu quedat per anar a Florida, està clar on aniré.... Jejeje.·

Ok.· Sí, sí, tu tranqui que després en passo per la Coloni, i si estàs per el bar parlem..... Humm... doncs demà et dic alguna cosa, perquè clar, d’anar el divendres al diumenge canvia. · Vale, demà a les 10h al bar i parlem.Vinga guapa...deu jajaj deu marica.

Enric  

La por

- Hola que tal?- molt bé, i tu?- jo estic molt estresat no tinc gaire temps per a mi. Des de què he deixat de treballar per al meu cap, guanyo més i no faig res de res!.... Que Quina sort que tinc? el teu et té ben agafat, no et deixa ni respirar. I a més a més ja fa quasi dos mesos que et paga el salari.- Tu ets un babau!!!! Jo no li deixaria passar ni un dia més, tal i con estan les coses avui dia, crec que amb tot el que saps trobaries feina molt ràpidament i guanyant més.- com que són tants anys els que estàs a l'empresa.... troba el moment per a dir-li que vols deixar-la.

José Luis

Internet

Bona tarda.Truco perquè s’ha espatllat l’internet...Si , espero... Sí , hola, estic, l’escolto, diga’m...Si, val espero, un altre cop...Deixeu de posar la musiqueta i escolteu-me...

Hola, sort que....Si escolta, es que tinc... Ei?... Sí, estic aquí, però com en tornis a posar la musiqueta et denuncio, t’ho prometo!!!!... Miri , tinc un problema amb l’internet, es queda penjat sovint i crec què és un problema de la línia...No, no espero... vull que m’ho solucioni ara, no em posi musiqueta que em donarà algo... Què no!... Què no!!!..Ei escolti?... Ja m’ha penjat.

Mª Alba

La Neu

La Neu

DIÀLEGS

Mira, que m’escoltes?.... No, tinc molta cobertura ......... si ja,ja , però tinc una cosa molt important que dir-te ....... no, no això no pot ser , jo vull anar demà a la neu , perquè farà sol, això diu el pronòstic meteorològic ......... que farà mal temps!!, no crec!, he de fer-li cas a l'homenet del temps ........doncs tu mateix, si no vols vindre, després no vull queixes teves, ni que ploris a tothom, com sempre fas ........ què? t'ho penses millor? eh,eh,eh,eh!

Bé això ja esta millor, mira quedem on sempre al mateix carrer i a la mateixa hora ....... que dius?que no saps si arribaràs d’hora?, doncs prepara't ., Bé, fins aleshores, deu,deu ....

 

Bartolomé Navarro