Blogia
GES CFA Lluís Castells. Comunicació Mr Rius

CAT mini filmacions

el minirelat

Seqüència 1/ interior/dia tanatori. Un home va caminat per un passadís, té una cara molt trista, arriba fins el final del passadís, allà hi ha un taüt, s’apropa a ell, i mira a la persona que està dins, allà li posa al damunt de la noia un ram de flors i se’n va , de sobte surt l’espèrit de la noia i fa un somriure. Intenta cridar-li però no pot i la noia comença a plorar. Ella va desapareixent per no tornar mai més.

Primera escena l’home caminant pel passadís, un primer pla de la seva cara. Arriba fins al final del passadís.

Segona escena Es veu un taüt on es farà un pla general. L’home s’apropa i es fa un primer pla de la persona que es dins del taüt.

Tercera escena L’home li posa un ram de flors al pit de la noia i l’home marxa.

Quarta escena Surt l’espèrit de la noia i ella somriu, ella intenta parla amb ell però no pot i ella començar a plorar i la noia comença a desaparèixer. L’home caminat pel passadís : traveling La cara del home: primer pla La sala on és el taüt: un pla general L¡home s’acosta al taüt : una panoràmica Quan es veu la noia: un primer pla Quan l’home posa el ram de flors al damunt : un zoom, en picat. Quan l’home se’n va: pla de conjunt. Quan la noia surt: un pla Amèrica.La noia intenta cridar i plora: un pla de detall. La noia va desapareixent: un contrapicat.

Es necessita un actor d’uns 50 anys i una noia jove d’uns 17 anys.

Rocio