Blogia
GES CFA Lluís Castells. Comunicació Mr Rius

La llagosta i la formiga.

FAULA: DE LA LLAGOSTA I LA FORMIGA.

 

Era estiu la formiga treballava per guardar menjar per l'hivern, la llagosta cantava i prenia el sol, es reia de la formiga que treballava molt dur per passar l'hivern.

Va arribar l'hivern, va començar a caure les nevades i el menjar escassejava. La formiga a casa seva calentona i menjant, la llagosta observava per la finestra morta de fred i de fam. La llagosta pica a la porta i li demana menjar i si pot passar a casa seva. La formiga li diu: si haguessis treballat a l'estiu i no t'haguessis rigut de mi, ara tendries menjar i llenya per escalfar-te tot l'hivern.

Manuel Iniesta

 

Aquest era el teu text

Era estiu la formiga treballava per guardar menjar per l'hivern, la llagosta cantava y prenia el sol, es reia de la formiga que treballava molt dur per passar l'hivern.

Va arribar l' hivern va començar a caure les nevades i el menjar escassejava, la formiga a casa seva calentona i menjant, la llagosta observava per la finestra morta de fred i de fam. La llagosta pica a la porta i li demana menjar i si pot passar a la formiga, la formiga li diu: si haguessis treballat a l'estiu i no te haguessis rigut de mi, ara tendries menjar i llenya per cementar-te tot l'hivern.

 

2 comentarios

Rius -

Molt bé, ara ja està penjant, sols hi havia errades menors, faltaven punts i s'havia esmunyit alguna y.

Anónimo -

muy interesante y entretenida, para cuando la secuela?