Blogia
GES CFA Lluís Castells. Comunicació Mr Rius

CAT.Descripció El meu barri

El meu barri

El meu barri està situat a Sant Boi. Es diu “Vinyets Molí Vell”. A la vegada que es un barri cèntric, també està molt a prop d’una de las entrades al poble, i està ben comunicat amb Barcelona, Cornellà, El Prat i Viladecans.

Aquest barri està separat de Casablanca per la Ronda Sant Ramon que travessa tot el poble.

Te un passeig al costat de la carretera que comunica Cornellà amb Sant Boi. Es molt aprofitat per passejar, molta gent fa caminades per fer una mica d’esport, i va i torna varies vegades.

Hi ha cases antigues d’una sola planta, altres que son més modernes i a mes a més blocs de pisos de quatre o cinc alçades. El meu carrer es díu Mossen Cinto Verdaguer, comença al carrer Colom, travessa la Plaça Catalunya i continua fins el barri de Marianao.

María Josefa

Elmeu barri

El meu Barri

Jo visc en un barri tranquil, en el barri de tota la vida, és el centre del poble, bona gent al voltant, poc trànsit , per poder dormir a gust.

Per divertir-me no cal caminar gaire , realment ho tinc tot molt a prop ; el mercat, el carrer central amb botigues, el forn i el supermercat.

No camviaria pas de barri , estic agust. Podria explicar que fa un parel d’anys em vaig cambiar de casa, però no de barri, en diferencia nomes era el carer del darrere, del que he viscut mitja vida. El considero un barri de qualitat normal, ni ric ni pobre, es un gran barri conegut.

És un barri lluminós, exepte el meu carrer, que té poca llum.

Des de la meva terrasa vec moltes coses, els focs artificials de festes majors de pobles del voltant,etc.

Es tranquil poc soroll, net i bastant ambient.

Que faría jo si em tinguès que cambiar del barri de tota la vida? De la meva infancia en tinc molts de records!

És un barri bonic i no el camviaria per res del món.

El meu barri

El meu barri és un barri cèntric de Sant Boi de Llobregat. És un barri on hi trobes tot tipus de botigues, és un barri ben situat ja que té la parada d’autobús que et porta fins a Barcelona, Cornellà o Castelldefels, a més a deu minuts caminant hi tens els Ferrocarrils Catalans.

A prop de casa hi ha el casal Marianao, on s’hi fan tot tipus d’activitats i l’ambulatori Montclar. És un barri on quasi tota la gent es coneix. També tenim un Mercat que està situat al costat de la Muntanyeta, un petit turó que està situat al centre de Sant Boi de Llobregat, on també s’hi troba situada la Biblioteca del poble. M’agrada el meu barri per la gent i perquè s’hi viu molt bé.

Elmeu barri

EL MEU BARRI

 

El barri en el que he viscut, Igualada ha sigut sempre molt mogut.

No es gairé gran, és coneix ràpid a la gent.

Són bastants carrers, pero la majoria coincideixen sempre amb una plaça (plaça calfont), just al mig.

Tots els carrers que donen a la plaça, estan en una recta, anomenada (passeig). El passeig és molt llarg, ple d’arbres, i amb dos parcs de nens petits.

És un estil a la rambla de Barcelona, però a l’estil poble.

És a dir, la gent no va corrent, no és veu tanta varietat de modes de roba...etc.

Descripció del meu barri

La Cooperativa és un barri de Sant Boi de Llobregat a la província de Barcelona.Antigament era una cooperativa privada, independent de l’Ajuntament. Es gestionaven ells mateixos. Ha crescut molt els últims deu anys, amb la immigració principalment.

Els edificis són quasi tots iguals i n’hi ha de dos tipus, de 5 pisos i de 9. Es van construir als anys 60; son bastant vells. A més, als de cinc pisos els hi estan posant ascensors exteriors subvencionats.

Amb tot, té una estació de tren pròpia (FGC), una biblioteca, tres col·legis, un ambulatori, varies parades d’autobús, molts comerços, bancs, parcs, un institut d’Educació Secundaria i Batxillerat, piscina municipal, un camp de futbol de sorra... etc. I ara, amb el nou autobús que va directe a l’Aeroport, està més ben comunicada que mai.

Sempre ha sigut un barri tranquil amb poc soroll.

Dani.

El meu barri

DESCRICIÓ DEL MEU BARRI:

El meu barri es diu Vinyets és un barri prou senzill enell hiha unes quantes cases i també s’hitroben dos centres metges un és l’abulatori que es diu Vinyets i l’altre és l’hospital de Sant Boi o hospital comarcal.

Els seus carres són prou normals hi ha que tenen bastant trànsit i d’altres són molt tranquils, al carrer on visc jo nohipassen gaires cotxes, per qué no té sortida per la part de dallt és tancat per la caserna i per la part de baix és tancat per un bloc de vivendes.

Natalio Zapata

el meu barri

El meu barri és un lloc acollidor, Can Paulet. Un barri silenciós, tot ple de cases.Les cases són grans i petites de tots colors i de mides, quasi mai hi ha algú pel carrer, no hi ha xivarri i pels de matins escoltes els ocells, jo visc a ple centre de Can Paulet, on tot els veïns es coneixen i tots son amics, els meus pares van cada cap de setmana amb els veïns del darrere, la meva perruquera és la meva veïna del davant i me criat amb els veïns del costat.Fan quatre anys que visc aquí, però fa mes de deu que tenim el terreny, però no era casa , sinó una barraca. Abans vaig estan vivint a Cornellà. A mi m’agrada viure a Can Paulet, però te coses bones i dolentes, les coses bones que estic aguts amb tothom, ès molt tranquil, i tinc una gran casa. Lo dolent que no hi ha botigues, ni cabines, ni res has d’anar a Marianao. No m’agrada pujar quan es fosc perquè no es segur. Però ami m’agrada estar allà. No ho canviaria per res. Rocío